BIRDS +

 

 

Hittade en helflock med fåglar när jag var ute och gick, dom var tama också. Jättefina och jätteäckliga på samma gång. Jag har någon slags hatkärlek mot sådana där. Jag tycker dom är ganska fina och kolla på när dom INTE bajsar på min gräsmatta. 

 

Nu ska jag koka mig en stor kopp te och sedan lägga mig i soffan och kolla på idol som i dagens avsnitt besöker staden som jag kommer ifrån… Falun. Hehe! 

 

0

BEAUTYDRESS +

 

 

Goodmorning!

 

Jag sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja så att jag får sluta för dagen. Hade precis rättskunskap och nu väntar psykologin. Rätt roliga och intressanta lektioner ändå om man frågar mig! men jag måste även tillägga att man (iallafall jag) blir halvt dum-i-huvudet av att sitta och ha psykologi i 2,5 timme.

 

Ps. Knäppte lite bilder igår med min absoluta favvo klänning (se bild ovan), den är så jädrans vacker. Jag köpte den när jag var i Miami i somras och man kan liksom ha den till i princip allt och när som helst. Nu i höst är den perfekt att ha till tex. En stor kofta och boots/kängor!

0