BEAUTYDRESS +

 

 

Goodmorning!

 

Jag sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja så att jag får sluta för dagen. Hade precis rättskunskap och nu väntar psykologin. Rätt roliga och intressanta lektioner ändå om man frågar mig! men jag måste även tillägga att man (iallafall jag) blir halvt dum-i-huvudet av att sitta och ha psykologi i 2,5 timme.

 

Ps. Knäppte lite bilder igår med min absoluta favvo klänning (se bild ovan), den är så jädrans vacker. Jag köpte den när jag var i Miami i somras och man kan liksom ha den till i princip allt och när som helst. Nu i höst är den perfekt att ha till tex. En stor kofta och boots/kängor!

0

17 Comments

 1. jättefin klänning! 🙂

  0
 2. å vilken vacker klänning

  0
 3. Ã…hh vilken klänning, i´m in love 🙂

  0
 4. Sjukt fin!

  0
 5. så himla fin klänning! (:

  0
 6. Fyfabian vilken vacker klänning…….!!!

  0
 7. åh fin klänning!:)

  0
 8. vakker!!

  0
 9. Ã…hh fina du!!

  0
 10. Sjukt fin klänning!

  0
 11. Vackra människa!

  0
 12. Gudafint hår!

  0
 13. Vilken vacker klänning !!

  0
 14. Du är så himlans vacker!

  0
 15. Jättefina bilder, så vackra! Fin klänning, ja stilen över lag.

  0
 16. vackert!

  0
 17. I’m not quite sure how to say this; you made it extreemly easy for me!

  0

Comments are closed for this article!