DAGENS PLANER

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Set – Here  

God morgon alla <3

Hoppas ni haft en fin vecka och är redo för helg 😊  Jag vet att jag inte varit så personlig här på bloggen den senaste tiden eller uppdaterad så mycket vardagliga bilder, jag lovar att bli bättre på det framöver. Med det sagt tar jag med mig kameran idag när vi ska ut till havs så ni får lite omväxling mellan alla outfits.

Här började vi dagen med att åka till gymmet. Med ”vi” menar jag då tjejerna i huset vilket är jag, Momi och Ross mamma Debbie. Ross hade jobb att göra och är inte lika förtjust i att gymma så han stannade hemma. Det blev ett kort gym-pass då vi har hyrt en båt idag som vi ska åka ut med nu på dagen så det fick bli 20 minuters trappmaskin (svetten bara forsar, haha) och efter det lite vikter. Effektivt och bra.

Nu håller Momi på att förbereder maten som vi skall ta med ut till havs och jag känner den goda doften enda in till sovrummet. Magen börjar redan kurra trots att jag nytt åt frukost, haha.

Nu måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning (eller ja, ta på mig bikinin och packa ner solkrämen) innan vi drar iväg. Vi hörs senare med bilder från dagen, tills dess får ni ta del av en outfit från häromdagen!! Puss & kram  ðŸ–¤ðŸ–¤

18+

1 Comment

  1. Snälla kan du inte ha en vlogg dag nu när du är utomlands?

    Du är bäst

    0

Comments are closed for this article!