MIN VECKA FRÃ…N MOBILEN

Förra helgen mottog jag mina samples som jag väntat på och längtat efter jag vet inte hur länge, jag var så nervös att dom ej skulle hinna fram innan vi åkte iväg till Ibiza för att fota kollektionen, men som tur va hann dom komma fram DAGEN INNAN. Här ovan ser ni några sneakpeeks 😊  Kollektionen släpps i början på Juni.

Samplesen kom och jag åkte till Ibiza för att fota kollektionen under två dagar. Vi bodde i huset som Ross brukar hyra ibland på somrarna, ni har ju sett skymtar av det förut, men åååh så fint det är. Här ovan ser ni en av kvällarna då vi beställde hem sushi och bara tog det lugnt. Man blir verkligen helt slutkörd efter en heldags plåtning.

 

Kosthållningen när man reser är inte alltid den bästa 😁‚  Men ibland kan det var bara gott med sådant här med, även om jag föredrar det hälsosamma och den mer riktiga maten.

Här stod man, precis incheckad på Grand hotell i början av veckan helt ovetandes om hur denna vecka skulle sluta 😊

Direkt från Arlanda till grand hotell och vidare på ett event med Este Lauder. Även om jag var otroligt trött, rent ut sagt slutkörd så var det ändå skönt att få komma iväg och träffa vänner och ”kollegor”, det fick mig att släppa stressen som förse gick i mitt huvud kring både lägenhet och annat jobb.

Dagen då vi såg lägenheten för första gången. Detta var precis innan när vi åt lunch på Strandvägen 1 i solen  😃  Så härligt. Det hade även uppdaterat menyn och jag kan säga att deras Falafel-rätt var otroligt god. Varm rekommendation 💛

Morgonen därpå vankades det frukost-event för ett hår-accessoar märke som heter Pica Picas. Både jag och min kära bordsdam var fint smyckade i håret med en varsin favorit från deras sortiment 😁Š  Som jag sa till Moa, jag kände mig lite som frihetsgudinnan i diademet, men jag gillar det 😁‚

Tog ett glas rosé i våra nya kvarter 😃

Direkt från eventet åkte jag och Ross och tittade på lägenheten igen innan vi sedan fick skåla in vårt nya hem 😊  Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant – jag är så glad 💛  och lättnaden jag kände därefter att äntligen ha hittat en lägenhet! Nu är det bara att vänta till september då vi får nycklarna 😉  jag har redan inrett halva lägenheten i mitt huvud, haha!!

Ja, på fredagen vart det minst sagt många skål. Jag och Hanna bokade även sommarens tjej-resa till Mykonos – TJOHO!!

Fredagen slutade med att jag och Ross firade vidare natten lång med alla mina och nu även hans vänner. Det va vi värda.

…. Jag hade dock glömt bort att jag lovat min vän Andreas att följa med han på en Meditation/andningsskurs kl 08 dagen därpå. Så det var bara att kliva upp 😁‚  Han hade pratat så mycket om denna kurs att jag bara var tvungen att prova. Man ligger på en varsin madrass och sedan är det en instruktör som förklarar hur man ska andas. Det låter väldigt flummigt, men tro mig, så avslappnad som jag blev efter dessa 45 minuter var det länge sen jag var. Sjukt hur mycket andningen kan påverka.

Jag har blivit väldigt bra på det här med ensam-frukostar då jag är en morgonmänniska och Ross raka motsatsen  😁‚  Så jag är alltid först på buffén, ensam, haha.

Att det skulle bli ett hejdundrandes firande på fredagen var ju inte riktigt med i planeringen, så vi hade ju bokat in dagsfest + middag även på lördagen. Så det blev dagsfest på Mister French följt av middag på Supper med ett stort härligt gäng.

               

Och igår var det dop för Lojsan och Busters nya familjemedlem, Todd. Dom hade styrt upp det hela så fint i ett Orangerie i utkanten av stan och det hela kändes så avslappnat, stämningsfullt och trevligt. Precis så som man vill ha det 💛  Jag och Moas present till Toddster fick bli dessa tuffa mjukisbyxor 😊  haha.

Och idag började jag dagen med en promenad runt Djurgården med Hanna. Min rossliga hals är inte helt 100 fortfarande så det fick bli en prommis, vilket var skönt. Det är så mysigt på Grand för varje morgon innan frukost-buffén öppnar så finns det en liten vagn med kaffe/te, frukt och croissanter med marmelad som man får ta om man är uppe tidigt och är sugen på något. Sån liten detalj som är så hemtrevlig 😃  Så idag tog jag med mig en kaffe på promenaden!

18+

3 Comments

 1. Vilken fantastisk helg!! Älskar sådana här inlägg när man får följa med på dina dagar genom bilder och lite text!

  0
 2. Grattis till lägenhetsköpet!! Jättefin! Men jag undrar lite hur du har råd med en sådan stor och fin lägenhet på östermalm? Den ser inte gratis ut. Har du och ross köpt den tillsammans eller har du köpt den själv?

  0
  • Stort tack 😃 Vi är sÃ¥ glada! Vi har köpt den tillsammans <3

   0

Comments are closed for this article!