EN GOD OCH HÄLSOSAM BRUNCH TALLRIK

Det här med att man hakar upp sig på saker man gillar är ju inget nytt när det kommer till mig. Ovan ser ni en klassisk ”brunch” tallrik som har tillagats här hemma mycket på senaste tiden. Till detta brukar det bli ett fröknäcke med tomat också.

På tallriken ser vi:
2 stekta ägg
Mycket grönkål (stekt i smör och toppat med havsalt)
1/2 avokado med havsalt

Ibland brukar jag även ringla över lite tryffelolja om jag känner för det – MUMS!  

2+

HELGPLANER OCH TRE SAKER JAG SER FRAM EMOT

DSC_1182

DSC_1197

DSC_9008

DSC_1200

Några osedda bilder från arkivet  

Då var det torsdag igen mina vänner och jag startade dagen med ett styrkepass på gymmet. Jag började med en kortare powerwalk i lutning bara för att få upp pulsen lite innan jag satte igång med styrkan. Nu är jag tillbaks här hemma och sitter för tillfället vid köksbordet och jobbar.   Jag håller faktiskt på och klipper ihop en mood board till ett superspännande möte jag ska ha nästa vecka. Tror ni kommer gilla ”det” lika mycket som jag när jag får berätta för er vad det handlar om 😊

Hela dagen idag kommer spenderas här hemma framför datorn. Jag tror jag har glömt bort att säga det till er, men imorgon åker ju faktiskt jag till Ängelholm för att hälsa på min kära vän Evelina över helgen. Det var så länge sedan vi sågs sist och jag har ju varit bortrest så mycket på senaste så jag kände att det var på tiden att jag tog mig ner dit för att hälsa på nu. Det ska bli så himla mysigt att få umgås med henne hela helgen.

Jag insåg precis att jag har mycket skoj att se fram emot nu kommande veckor. Först en helg i Ängelholm, nästa veckas spännande möten, Ross kommer och vi skall checka in på Grand Hotell för en hel vecka och någongång därefter åker jag och Sandra till Sri Lanka. Ja, det låter inte så tokigt det här måste jag säga ?

0