GREEN VEGAN SMOOTHIE BOWL

Idag till lunch fick det bli en grön smoothie bowl + en äggmacka. Ni vet när man inte är sugen på ”riktig, varm mat” utan helst skulle vilja käka frukost nummer två 😉 Då fick det bli en sådan här variant!

Detta hade jag i:
1/2 Avokado
en näve Baby spenat
1 banan
1 dl Cocoa Water
1,5 dl fryst Mango
1/2 Kiwi
1 tesked Green boost powder (inget måste)

Mixa och toppa med valfria tillbehör. Jag körde på: Kokosflingor, jordnötssmör, passionsfrukt, chiafrön, kakaonibs och kiwi <3

0

FIVE THINGS

Bild från imorse efter min löptur på 7,5 km och en bild på gårdagens lunch /

Om jag skall lista frågorna jag övervägande oftast får på bloggen så är det: Hur redigerar du dina bilder? Hur tränar du? Hur fixar du ditt hår? använder du några hårprodukter för volym? Vad använder du för kamera? Och slutligen – Hur håller du dig i form?

Jag har svarat på alla dessa frågor många gånger. Men det är ok, jag kan upprepa mig, det är ju trotsallt ett tecken på att ni blir ännu fler vilket gör mig glad <3

Det jag tyckte passade in idag var att besvara frågan ”Hur håller du dig i form och hur kommer du i form” då jag fick den på Snapchat flera gånger igår.

Jag tänkte lista fem punkter som är allt. Sen avslutar jag med att bjussa på en Vlogg jag gjorde i vintras där jag pratar om min träning!

1. Sluta aldrig träna

Oavsett vilken årstid det är eller vad som än sker i livet, försök att aldrig komma av dig med motionen och träningen överlag. Är du på landet i sommar, ta en promenad. Är du utomlands, Gå till stranden eller kör en springtur någon dag. Man behöver inte träna 5 dagar i veckan året runt, men försök bara inte kom av dig. Var alltid lite aktiv!

2. Måtta

Ät allt med måtta och med det menar jag att använda sitt sunda förnuft när det kommer till hur mycket man kan stoppa i sig och hur ofta. När jag är hemma på vardagarna brukar jag försöka köra mån-fre som riktigt grymma träningsdagar och då brukar jag även försöka fokusera på att äta bra mat. Det går inte alltid, men oftast, hehe. Till helgen festar jag däremot till det med allt gott som kommer i min väg 😉 Så länge dom dagarna är färre än dom hälsosamma dagarna så är det ju bra!

3. Utmana

Utmana alltid din kropp och ditt psyke. Det är det bästa du kan göra för att få nya och även snabbare resultat!

4. Ät snällt

Jag försöker så gott det går alltid välja Eko och närodlat när jag handlar. Det just för att hälsan inte bara har med det yttre att göra, utan även med det inre (som faktiskt är det viktigaste). Väljer man dom rena råvarorna känner jag att jag har gjort något bra för miljön och även för min kropp. Bort med dom onödiga och gömda gifterna!

5. Ha kul

Man behöver inte alltid vara så hård mot sig själv. Alla är vi väl inte mer än människor. Träna, ät god mat, ha kul och njut av livet så blir allt bra <3

0