FESTIVAL WEEKENDS COMING UP

Häromdagen blev det klart att det blir Summerburst i Stockholm och Göteborg för mig iår igen. Har aldrig varit i Gbg på bursten dock. Ska iallafall bli så otroligt roligt och JAG ÄR SÃ… LADDAD!!

Detta är en så himla härlig helg och stämningen i staden man befinner sig i bara sprudlar. Man kan verkligen inte annat än känna lycka. Bra musik, glada människor, strålande solsken, snygga outfits att inspireras av och roliga festligheter runtomkring. Sitter och ler i skrivandetsstund, hehe.

Som ni säkert vet så älskar ju jag att se fram emot saker och planera i massor, alltid. Egentligen är det nog inte händelsen i sig som kanske är det absolut roligast. Utan snarare allt runtomkring.

Detta är ett praktexemplar på en sådan helg som jag kan längta så länge till och kolla kläder, styles, vad vi ska göra innan och efter. Bara peppa på. Förberedelserna är så himla roliga.

Någon av er som skall gå på Summerburst i Göteborg / Stockholm? Eller kanske någon annan festival i sommar? Kan inte fatta att Bieber kommer till Stockholm i år. Det var just det som fick mig slå näven i bordet ”det blir bursten i år igen” hehe

En look från förra årets festival när det var lite kyligare ute

Okej, nästa fråga då.

Någon av er som vet vad ni skall ha på er? *tystnad* hehe.

Jag har verkligen ingen aning, satt och klickade runt på nätet igår för att hitta lite inspiration. Så jag tänkte dela med mig av hur jag tänker kring detta stora otroligt viktiga dilemma.

Det jag tycker är roligt med festivaler är att man kan ge sig på så många olika stilar. Allting passar alldeles utmärkt känns det som. Helt upp till var och en beroende på vilket mood man är i.

Chic, rockigt, boho, trendigt, romantiskt…

Min klädsel förra året dagen innan festivalen började när det hölls ett event inne på festivalområdet

Kommer ihåg att jag trivdes så bra i den looken. Den kändes verkligen som en mix av: Trendigt och lagom ”festivaligt”

Jag har suttit och klickat omkring efter inspo på nätet nu i flera timmar. Så himla kul. Ovan ser ni några sommarlooks från mitt arkiv som jag tycker är snyggt på festival! Gillar lårhöga stövlar, stora oversize jackor, magtröjor och shorts 😀

( Kommer mer outfit och styling-tips inom kort om ni vill ta del av det? )

Sådärja. Var bara tvungen att bara få skriva av mig lite. Jag och Hanna satt nämligen och planerade och pratade om detta typ hela flygresan från Florida, haha.

0

Comments are closed for this article!