MY FRIDAY.

dsc_7658-3

Det slog mig häromdagen att: jag ska ju försjutton vara prisutdelare och sittA i juryn på Social Media gala som äger rum här i Stockholm nästa lördag – OCH JAG HAR INGEN KLÄNNING, haha. Så imorse var jag på ByMalina och testade ut lite klänningar.

dsc_7682-2dsc_7641-2

Fastnade för tre stycken supermycket, två av dom ser ni på bilderna ovan – Och den tredje vart det 😉 Så den får ni se nästa helg!

dsc_7683 dsc_7645-2

Fick dock lite separationsångest från denna vackra med röda virkade rosor. Den är verkligen unik och så söt. Men den jag efter mycket om och men valde är faktiskt också Smashing, så det kommer nog bli bra hoppas jag… <3

dsc_7695-2dsc_7704

Efter utprovningen så var det dags för lunch med fina Ellen. Vi tog en varsin sallad på Pascal och satt och skrattade och snackade strunt i ett par timmar. Så mysigt att man fortfarande kan sitta ute!

dsc_7697-2dsc_7709-3

Mycket skratt med den tjejen, som sagt.. Haha! <3

Nu ska jag snart in mot stan och möta upp Alina för en kopp svart, sen är det bara att börja fixa i ordning sig inför kvällen. Har jag berättat att det vankas tjej-helg deluxe? Minns på riktigt inte senast jag hade en helg här hemma i stockholm när jag bara umgicks med vänner och njöt av stockholms utbud när det kommer till både mat och nattliv. Så nu kände vi att det var dags, sen råkar det ju vara Hannas B-day på söndag också, så det är väl den största anledningen till varför det blir en hel-helg med bara en massa roliga aktiviteter. Vi börjar iallafall denna fullspäckade och otroligt roliga helg med en brakmiddag på Kasai till kvällen!!

0

10 Comments

  1. Men guud den röda klänning är så otroligt vacker!

    0
  2. Jag tycker den blå också var jätte fin!

    0
  3. Vilka klänningar, ska bli sÃ¥ kul att se den du valde och ha en grym helg 😀

    0
  4. Ã…Ã… Vilka fina bilder!! <3

    0
  5. Ah vilka drömklänningar!! ha en underbar helg nu, låter som det kan bli toppen!

    0
  6. Molly du är såå fin!! Vore så kul att få se mer bilder på dessa magiskt vackra klänningar och superspännande att se vinnaren sen

    0

Comments are closed for this article!