SMART SHOPPING

dsc_5945-2 dsc_5930

Jag fick en fråga i frågestunden om jag nätshoppade mycket, och mitt svar på det är: Ja, det blir ju en hel del. Och det har jag flera anledningar till varför jag gillar. En utav dom är för att man verkligen kan fynda till grymma priser samt hitta unika plagg som man aldrig sett någon annan haft på sig. Sånt tycker jag är kul, när man får känna sig lite ”ensam” om en sak, iallafall ett tag åtminstone.

dsc_5946

Det finns ju så himla mycket olika nätshoppar så man kan ju verkligen hitta ALLT man behöver och farligt nog, lite till också 😉 hehe. Sen tycker jag om att man kan söka bland kategorier på nätet, är man till exempel ute efter en svart klänning så kryssar man i färg: svart. Plagg: Klänning. Så slipper man leta, då kommer liksom alla svarta klänningar upp. Det kan ju vara så jobbigt om man fått upp en bild i huvudet på en sak man söker, så hittar man den inte ute i butik. Förstår ni hur jag tänker? då har man liksom mötesplatsen för alla svarta klänningar på internet.

dsc_5926

Sist men absolut inte minst: det som är allra bäst med näthandel som jag faktiskt ganska nyligen upptäckt är att man faktiskt kan få tillbaks pengar på det man handlar. Har ni vetat om det? Jag kanske är lite efter, haha. Men så himla bra grej och otroligt smart om man handlar mycket på internet när det kommer till både elektronik, inredning, kläder och andra prylar. Jag har precis upptäckt Refunder som det heter, det är kopplat till huur många siter som helst och där kan man alltså bli medlem och sedan sköter sig resten självt. Alla shoppar har sin % återbäring – och  om du registrerar dig via denna länk  får du ytterligare 50 kr  rakt in på kontot när du handlar. Så missa inte att registrera er HÄR.

Så smart grej!

(I samarbete med Refunder)

0

5 Comments

  1. Tycker verkligen att det är sÃ¥ kul att nätshoppa! Som du skriver sÃ¥ blir det sÃ¥ mycket enklare att hitta det man letat efter 🙂

    0
  2. Jag hatar att handla i butik!
    Visst det kan vara kul men oftast är det för mycket folk och köer är det värsta jag vet 😛

    0
  3. Får väl börja med de då

    0
  4. nätshopping är sÃ¥ kul 😀 det där med refunder har jag hört talats om tidigare men inte testat. Hm kanske ska jag gör det..

    Kram<3
    http://camillaesi.se

    0

Comments are closed for this article!