”CALL ME”

dsc_7238 dsc_7220dsc_7223 dsc_7236dsc_7237-2dsc_7229dsc_7217 dsc_7241På The union kitchen igår där vi satt länge och avnjöt en varsin Cappu och bara tittade på alla good looking people som passerade förbi..

Jag och Hanna hade nämligen gjort en liten research på vart i Köpenhamn det var man kunde beställa dessa söta cappuccinos med text. Den som söker, den finner! detta fick vi ju bara inte missa. Vi trodde dock att man fick bestämma själv vad man ville att det skulle stå i kaffet eftersom vi sett att andra haft jättefina texter. Men det verkar handla om slumpen, då han i kassan skrev ”call me” haha.. Inte direkt vad vi föreställt oss. Men gott var det – Och det är ju huvudsaken!

Nu ska vi börja packa ihop väskorna och ta oss mot flygplatsen efter 2 mysiga nätter. Gillar verkligen Köpenhamn, tycker det är så trevligt här! Hit ska vi åka fler gånger <3

0

6 Comments

  1. Hej Molly! Jag älskar verkligen dina bilder. Ljuset och kvalitén är helt fantastisk! Vad har du för kamera och var redigerar du dina bilder? Kram!

    0
  2. Vad är klänningen ifrån?

    0
  3. Vart kommer den fina tunikan ifrån?

    0
  4. Häftigt att det står olika saker men som du säger det är smaken som är viktigast

    0

Comments are closed for this article!