PICNIC IN FRONT OF ATOMIUM

DSC_4207-3DSC_4184DSC_4203-3 DSC_4193DSC_4182DSC_4213-2

– hahaha, börjar verkligen skratta bara jag ser dessa bilder från gårdagen! Ni som följer mig på snapchat förstår vad jag menar.

Vi skulle nämligen på Picknick igår efter att vi checkat ut från hotellet. Det andra bloggarna var redan på plats eftersom dom hade varit på en aktivitet på förmiddagen  som jag och Hanna var tvugna att ställa in pga att vi hade så mycket jobb att ta igen på morgonen. Hur som helst.. Eftersom vi efter picknicken skulle färdas till nästa hotell så förstod vi det hela som att vi skulle ta med oss alla väskor (läs: 23 kg rullväskor + handbagage) på självaste picknicken. Det vi inte visste var ju dock att vi skulle käka i en gigantisk park som låg i Bryssel. Så vi släpade alltså dessa väskor ca 1 km på gräs i 30 graders värme innan vi kom fram till stället där vi skulle sätta oss. Båda två i kjolar och höga klackar, släpandes på rullväskor och handväskor. Ni kan ju föreställa er hur detta såg ut……….

Väl framme på plats så var vi både svettiga och hungriga (den kombon är inte att leka med) så då var det bara att hugga in på picknicken som var supergod! Men oj va vi skrattade… Vi kände oss verkligen som en tjej version av Morgan & Ola-conny.

0

5 Comments

  1. Vart kommer din skjorta ifrÃ¥n? 😀

    0
  2. Var kommer din jeanskjol ifrÃ¥n? 🙂

    0

Comments are closed for this article!