A/W 16 FASHION TRENDS

NamnlyssTröja – Här / Bomber – Här / Svart tröja – Här / Blus – Här /

Först ut kommer… PUFF trenden(!) Formen skall vara rund och plagget gärna så puffigt som möjligt. På vissa plagg, t.ex. Blusar eller Knits så ser det väldigt gulligt ut och på t.ex. Jackor väldigt tufft och kaxigt!   Håller ni med mig? NamnlyssssBlus – Här / Topp – Här / Byxor – Här /

Still going strong. Denna trumpet/volang-trend har ju varit ett tag men jag kommer köra på den även i höst. Man såg att i princip alla designers rockade denna trend även på A/W 16 catwalken. SÃ… snyggt, jag älskar den!

NamnlysLinne – Här / Kavaj – Här / Tröja – Här /

Kanske höstens hetaste material? Velvet. Gillar verkligen sammet i dom ljusa tonerna men samtidigt tycker jag det är så sensuellt med vinrött, svart eller Dark Navy. Man får helt enkelt välja beroende på tillfälle!

Namnly Gammelrosa – Här / Grått – Här / Svart – Här /

Markerade midjor. Helt klart en av mina favoriter. SÃ… kvinnligt och elegant! Balmain är ju mästare på att göra alla sina plagg så himla snygga med dom breda bältena.

Ovan hittar ni alltså några utav de trender jag kommer köra på i höst + en massa mer. Som t.ex. Sweetheart blusen, skinn-plaggen och mönster. Men eftersom ni ville att jag skulle dela med mig av lite mer sånt här så slängde jag ihop ett inlägg nu på morgonen.

Vad säger ni, mer eller mindre sånt här? Hoppas iallafall ni gillade det och att ni fann lite inspiration för höstgarderoben <3

(detta inlägg innehåller Adlinks)

0

8 Comments

  1. Gärna mer!!

    0
  2. Jag skulle mer än gärna vilja ha mer såna här inlägg!! Så himla kul och inspirerande!

    0
  3. Vart är blusen ifrÃ¥n pÃ¥ det första collaget? Det funkar inte att trycka pÃ¥ länken till blusen tyvärr 🙁

    0
  4. Superbra inlägg!!

    0
  5. Mycket mer!

    0
  6. Åh så kul att läsa! Jätte roligt och inspirerande inlägg! Mer sånt!

    0
  7. Kul och inspirerande inlägg! Men vart är blusen i första bilden från?? Länken funkar ej!

    0

Comments are closed for this article!