WORKOUT DONE

DSC_1972 DSC_1982ite

Träningen är avklarad och frukosten serverad. Det blev en pw på 30 min följt av ett Grit pass och nu sitter jag hemma och avnjuter en god, lugn frukost. Idag om prick två veckor är jag och K påväg till paradiset också. Ã…h, va jag mår bra nu!

Är det inte lite konstigt hur vi människor fungerar. Kan inte ni också bli övervälld av lycka ibland? Man känner liksom att man har så mycket att vara glad och tacksam över och allt är bara ”wiiiie” helt enkelt. Sen två timmar senare känns saker och ting skittråkigt igen och man går runt och muttrar över någonting fjantigt, haha. Men det är väl så livet är? Vi kanske är lite bortskämde med allt fin vi har. Men jag tror det är viktigt att man påminner sig själv hela tiden om att vara glad och framförallt tacksam över det lilla som det stora här i livet. Jag har tänkt mycket på det den senaste tiden, i och med allt elakt som händer i våran värld.

När jag ändå har er på tråden så tänkte jag fråga om ni har något önskeinlägg som ni skulle vilja att jag delar med mig av? Isåfall shoooot, för jag sitter med min helg-planering nu! <3

0

Comments are closed for this article!