HAPPY NEW YEAR

_DSC5817-Foto-EliasGammelgård_DSC5748-Foto-EliasGammelgård_DSC5701-Foto-EliasGammelgård-2whiteaa _DSC5721-Foto-EliasGammelgård _DSC5753-Foto-EliasGammelgård _DSC5754-Foto-EliasGammelgårdcollage_DSC5722-Foto-EliasGammelgård

Foto: Elias Gammelgård  / Location – Hotell kungsträdgården

Klänning – Här

Här kommer klänning nr 3 i min nyårsklänningsjakt. Jag vet ännu inte vilken utav dessa tre jag delat med mig av det blir, så ni får hemskt gärna säga vilken ni tycker. Det skulle verkligen vara till hjälp då jag är så fruktansvärt velig ibland 😉 haha.

Angående ikväll då. Jag kan tycka att just Nyår är ganska överskattat då man alltid har så himla höga förväntningar på den kvällen. Det ska ju vara årets bästa kväll/natt. Den kvällen som drar ihop säcken för 2015. Jag ser alltid framför mig ett stort hus: gärna en herrgård eller ett slott med långa trappor och kristallkronor hängande i taken. Fyllt med massvis av härliga människor som är finklädda. Tjejerna i glittriga långklänningar och killarna i fina kostymer. Ja så som på film ni vet! haha 😀 Men det händer ju kanske inte varje nyår precis. Därför tycker jag det bästa är att fokusera på att ha en underbart trevlig kväll och inte fundera så mycket mer över hur det hade kunnat vara! För det blir vad man gör det till och det spelar ingen roll om man är på ett slott eller i en liten etta i en by långt bort någonstans när man umgås med sina vänner för kul kommer man ha vart som helst. Jag och Kevin kommer bjuda in våra vänner till våran lägenhet på tre-rättermiddag och party. Det kommer bli HUR trevligt och kul som helst!

Jag önskar er en underbar kväll med mycket skratt, mat, umgänge och dans.

GOTT NYTT ÅR MINA HJÄRTAN <3

0

4 Comments

  1. Tycker du ska ha denna klänning. Du var helt klart vackrast i den.

    0
  2. Denna klänning är helt otrolig tycker du ska ha den!!! gott nytt år!

    0
  3. på allvar nått av det vackraste! hoppas du tog den <3

    0

Comments are closed for this article!