BEHIND THE CATWALK

DSC_0199DSC_0186 DSC_0208DSC_0231 DSC_0216-4 DSC_0229 DSC_0234DSC_0204-2

Igår gick jag modevisning för Lifestyle Charity som firade 5 år. Det var en glittrande välgörenhetsgala som gick ut på att samla in pengar till Måns Zelmerlöw och Jonas Björkmans Foundation som hjälper barn och ungdomar i U-länder med utbildning blandannat. Vi som är med i Blogfaces fick då gå modevisning vilket var superkul!! Här ovan finner ni lite ”Behind the catwalk”-bilder. Fler kommer!

0

1 Comment

  1. Molly, hoppas du ser detta och kan svara. Jag måste få lite tips av dig. Det handlar om positiv inställning. Just nu har jag tappat all lust till att göra något. Jag är negativ, trött, sur, orkar inte ta hand om mig själv… ja inne i världens svacka just nu. Jag behöver få lite tips på hur jag kan vända mitt tankesätt – små tips som kanske kan hjälpa mig i vardagen. Även börjat träna nyligen och tänkte lägga om min kost åt det renare hållet. Men det är huvudet och hjärnspöken som är mitt största problem.

    0

Comments are closed for this article!