THE BEST MOMENT OF THE DAY

DSC_0142DSC_0155 DSC_0152DSC_0141 DSC_0154 DSC_0167DSC_0150

På bilderna ovan ser ni min sköna morgonstund jag hade imorse efter att ha varit på gymmet och kört mitt första morgonpass på…? Jag vet inte hur länge! Det kändes iallafall kan jag säga, det är verkligen en vanesak att träna på morgonen. Men nu är det gjort och det känns riktigt skönt såhär i efterhand! Ska försöka köra två morgonpass i veckan fram tills dess att vi åker till Jamaica tänkte jag! Det är ju så himla effektivt med morgonträning. Och jobbigt, haha!

Nu ska jag svepa i mig en kopp kaffe och svara på lite mail innan jag ska iväg till Klara för spraytan. Puss på er! <3

0

4 Comments

 1. Hej fina molly!

  Jag undrar om du har lust att lägga upp hur du springer dina intervaller? Om du gör det fortfarande 🙂 jag har varierat mellan olika typer & skulle vara kul att få veta ditt upplägg eller Så & hur du tänker kring intervall träning 🙂

  Din blogg är bland de bästa jag vet!

  0
 2. BÄST! den där känslan post-gymmet, så skönt!

  0
 3. Vad brukar du köra på gymmet? tips på ett gympass? 🙂

  0
 4. Så himla snygg bildstyling! Superinspirerande, tänk vad grymma tjejer med blogg är, har typ sju jobb i ett? ( skribent, fotograf, stylist, projektledare, redaktion, marknadsförare och egenföretagare ) blows my mind!

  Träning på morgonen är mycket rutin, skönt när det sitter. Jag kör mest lunch nu då det fungerar bäst i schemat, också skönt givet att jag får ljuset! Njut dagen!

  0

Comments are closed for this article!