WORKIN’

DSC_9939 DSC_9941DSC_9940-2

Här sitter jag just nu efter en lång dag på stan med julklappsshopping (och ännu är jag inte klar). Hade med mig datorn så kände att jag lika väl kunde sätta mig här och blogga innan jag rullar vidare hemåt. Kan vara skönt med lite miljöomväxling 😉

Tänkte svänga förbi ica på hemvägen också och inhandla lite gott till idol finalen, det är ju ett måste! Förutom godis (som jag alltid känner för, haha) känner jag även för lite ost, kex, oliver osv. Älskar plock, det får det bli!! Ha en mysig kväll nu allesammans <3

0

4 Comments

 1. det sr mysigt, önskar att det såg ut så när jag arbetade 🙂

  0
 2. schysst workplace det där 🙂 är alltid mer effektiv när jag inte sitter hemma!

  0
 3. Vart är den vita långa kappan du hade på dig på en av dina snapstories här om dagarna ifrån? Letar efter EXAKT en sådan. :/ Annars om du har tips på liknande ”vit”aktiga och även i camel-färg! Vore så tacksam! <3

  0
  • Den var tyvärr inte vit. Den är rosa! Men den är från Karen Millen 🙂 <3

   0

Comments are closed for this article!