B L A C K FRIDAY

collageIdag är det inte vilken fredag som helst för det är ju faktiskt ”Black friday” som egentligen är en Amerikansk tradition. I USA firar man Thanksgiving den fjärde Torsdagen i November och dagen efter infaller den svarta fredagen då butiker håller öppet i princip hela dygnet och kör massa specialerbjudanden. Det har iallafall kommit till Sverige allt mer och därför är det massvis av rabatter och erbjudanden i både butiker och på nätet idag!

När det är Rea tycker jag det lätt kan bli att man handlar på sig en massa skit bara för att det är ”billigt”. Därför tänkte jag ge mina bästa tips som man kan tänka på när man är ute och handlar och river fram kortet i all hast, haha.

  1. Köp det som annars är tråkigt att handla.
    Ja, som rubriken säger. Passa på att köpa saker som annars är tråkiga utgifter. Kan vara strumpor, underkläder, smink, el-prylar, laddare eller andra saker.
  2.   Basics
    Passa på att köpa bas-kläder till garderoben som är tidlösa, användbara och som du vet att du inte tröttnar på. Till exempel, kostymbyxor, polotröjor, enfärgade skjortor, t-shirtar, neutrala kjolar etc.
  3. Som du länge suktat efter
    Kolla om du hittar det där plagget som du länge velat ha, men som du hållit dig tillbaka från att köpa. Kanske är det ett bättre pris nu?
  4. Tänk efter
    Jag brukar försöka tänka så här om jag står och velar över någonting vilket du oftast gör av en särkilld anledning. ”Skulle jag köpa denna tröja om den kostade t.ex. 200 kr mer?” Om ja – Då vill du verkligen ha den. Om nej – Då kanske den inte är det du söker ändå.

Här nedan kommer lite fina tips från mig!

collageKlänning – Här

När jag lade upp bild på denna klänning i somras så fick jag så mycket förfrågningar om vart jag hittat den. Nu är det 20% på den i en ”höstigare” nyans!

1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här

Trendigt, väldigt stilrent och lättanvänt. Oversize kostymbyxor som jag tycker är ett måste i min garderob.

Namnlys

1. Här / 2. Här 3. Här 4. Här

Fodralklänningar i neutrala och lättmatchade färger som man kan ha både till vardags som till fest.

collageKlänning – Här

Den snygga ”Lace up” klänningen som är superpoppis och så snygg. 20 % just nu!

Namnlus

1. Här 2. Här 3. Här 4. Örhängen 5. Skor här

Eller passa på att köpa det du ska ha på dig till jul, nyår eller julfesten med jobbet.

Happy Black Friday shopping <3

0

1 Comment

  1. bra tips!

    0

Comments are closed for this article!