JAMAICA, SEE YOU SOON

_DSC0609_DSC0430 DSC_3018-3_DSC0988_DSC0420DSC_2901-3DSC_0158_DSC0630_DSC0821

När jag kollar tillbaks på bilderna från Spanien i somras så längtar jag SÅÅ mycket till i Januari när jag och Kevin åker till Jamaica!

Det ska bli så himla häftigt att åka dit. För mig har det känts som ett litet fantasi-land som bara finns på bilder och i tryck på tröjor. Minns min färgglada tröja från JC som jag hade när jag liten som det stod Jamaica på med ett tryck av en solnedgång och palmer. DIT ska jag faktiskt snart och det känns helt magiskt! Komsi komsi, Januari <3

0

2 Comments

  1. Så härliga bilder!

    0
  2. Ja! Jamaicaaaa, sådär med glad och släpig manana-röst (tänker högt). Så grymt. Jag åker till Thailand i mars, kommer på mig själv med att tänka turkost och mango i novemberStockholm. Bra skit att ha en resa planerad, kom framtid kom!

    0

Comments are closed for this article!