GREY TONES

DSC_9218 DSC_9215 DSC_9217 DSC_9232 DSC_9212DSC_9222 DSC_9230 DSC_9238

Påslakan set – Här /

Tror ni vi kommer sova gott inatt eller? ÅH.. Äntligen har mitt Odd molly påslakan samt kuddar kommit hem. Jag har jagat dessa länge och nu är dom äntligen mina. Tycker dom är så himla söta med volangerna. Färgen är dessutom en storfavorit just nu också 🙂

Jag fann dom på Inwhite4you, där dom även hade massvis av fler fina saker. För er som gillar ljusa möbler och inredning överlag borde verkligen kika in där! Så mycket fint, jag fick med mig en supersöt kökshanduk hem också, visar den sen <3

0

4 Comments

 1. blev nästan lite trött nu, haha. Vill hoppa ner och ta en nap 😉

  0
 2. Hej Molly! Var är dina sängbord ifrån, så himla fina! 😀 kram

  0
  • Dom är gammeldagsa och jag har fått dom av mamma och pappa som jag tror köpt dom på auktion <3

   0
 3. hej, va fint! är den grå kudden också därifrån eller vart kan man köpa den? 🙂

  0

Comments are closed for this article!