TUESDAY BREAKIE

DSC_9157DSC_9146 DSC_9150 DSC_9162DSC_9154

När man har en nyopererad pojkvän och när man är förkyld själv så kan det bli en mysfrukost hemma på en helt vanlig tisdag som denna. HA, det rimmade till och med 😉

Idag ska jag iväg och fixa naglarna och sedan direkt hem igen och försöka vila ordentligt och även jobba såklart. Det är det som känns skönt med att arbeta hemifrån, att man kan jobba fast man är sjuk! Kan även vara stressande också, om man vrider på det.

Nu ska jag koka en kopp svart och börja svara på mailen innan jag drar iväg och fräshar upp nailsen. Vi hörs sen älskade ni!

0

6 Comments

  1. De här höstförkylningarna alltså, en blir ju galen. jag snörvlar också på, men valde att jobba på kontoret i alla fall. Så himla bra med bloggbusiness också på kontor känner jag. Att ändå gå till jobbet har gjort stor skillnad för mig, mycket mera ledig när jag är ledig nu! Krya på dig!

    0
  2. Hej! Hur ofta tränar dubför tillfälle och tränar du bara bikini fit eller något annat oxå?:) Brukar du till exempel springa och har du tips för grymma intervaller? Resepter skulle oxå vara kul att läsa, vad ni brukar laga hemma för middag osv.! Pus och kram!

    0
  3. Oj! Vad har din pojkvän råkat ut för? Krya på er! Kramis

    0
  4. Vart köper ni de mörka frallorna? Har letat efter ett riktigt mörkt bröd men svårt att hitta ett som inte är torrt! Krya på er!

    0

Comments are closed for this article!