RAINY MONDAY

DSC_9012 DSC_9015 DSC_9018DSC_9014DSC_9021DSC_9017

Jeans – River Island / Blus och tröja – Mammas / Boots – Scorett

Vaknade upp imorse och kände av näsan och huvudet, så nu är det väl nått förkylningsskit på gång så jag tänkte springa ner på ica och handla ingredienserna för min supergoda (not) drink och klunka i mig den med förhoppningar om att det inte hinner slå ut. Har verkligen inte tid med det nu, mitt i bfit terminen. Men man ska vara glad så länge det inte är något värre än en liten förkylning 😀 Vi hörs sen käraste ni!

0

3 Comments

  1. Gud vad jag tänker Madicken när jag ser detta! haha du vet när de är på utflykt och har paraply mot solen? eller nä du kanske inte minns men anyhow.. 😉

    0
  2. Vad har du på läpparna? 🙂

    0

Comments are closed for this article!