BEHIND THE SCENES FROM 2DAY

imageimageimage image image imageimageimageFoto – Adam Af ekenstam

Ahhhhh, ni anar inte hur trött jag är nu efter en hel dag fylld med plåtning. Jag bara sitter och gäspar konstant här på tåget, haha. Men det har iallafall varit jätteroligt och jag tror bilderna kommer bli riktigt coola! Retro style.

Nu vill jag bara komma fram, så jag kan mysa med mamsi och papsi resten av kvällen!! Precis vad jag behöver just nu + god mat! Hehe.

Vad tycker ni om BTS-bilderna? <3

0

4 Comments

 1. Varifrån kommer träningskläderna du har på dig på bilderna? T-shirt och leggings, såå snygga!!!!! kram

  0
  • Tights från h&m och T-shirt från american apostel 😀

   0
 2. Supercoola och snygga bilder, älskar hur ni tjejer spelar huvudrollen och samtidigt lyfter riktiga vikter, liksom på riktigt. Är less på små fega trekiloshantlar på photoshoots! Snyggt, ruffigt, glatt och lite lagom hårt på samma gång, stort gilla på den. Det kommer länkkärlek till det här inlägget på söndag då jag också kör behind the scenes från Åre. Inte riktigt samma, men oh well.

  0

Comments are closed for this article!