THREE DAYS BEFORE PHOTOSHOOT

DSC_4217DSC_7656DSC_4726DSC_7657Bilder från arkivet /

Om jag ska vara ärlig så är jag suuperdupertrött på allt snack kring träning och kost då det har varit så mycket snack om det dom senaste åren. Jag personligen tränar endast för att må bra och äter det jag tycker om. Det vet ni som läst min blogg ett tag. Mat och hälsa är ju livet <3 Jag ser mig själv dock inte som en fitnesstjej utan mer som vilken ”hobby-tränare med bra erfarenhet” som helst. Så ta allt jag skriver med en liten nypa salt, detta är ju trots allt bara mina erfarenheter genom åren och det ligger ingen lång kurs bakom detta.

Men jag vet att det är fler som undrar vad för slags kost jag äter innan t.e.x en träningsplåtning eller för att uppnå en topp form så tänkte jag därför dela med mig av det här.

Till att börja med så kommer inte resultaten över en natt. Det ligger först och främst mycket träning bakom. Jag tränar mycket och äter allt, som sagt. Men när man får ett modell-uppdrag så kanske man vill ”shapa” till dom sista dagarna. Nu är inte detta en superstor plåtning, så jag har inte hållit på och gått på kostschema i veckor som man kanske annars får göra om det är för en stor kampanj eller liknande. Men jag har till exempel inför denna plåtning som jag har på torsdag inte tränat något speciellt utöver det vanliga, jag åt godis och dessert senast i söndags liksom, hehe. Men tränar man, så kan man även äta gott och jag är inte i oform för det.

Nu är det 3 dagar kvar innan det är dags vilket är väldigt kort så denna vecka kommer det vara skärpning på bakverksfronten om man säger så 😀 Jag kommer äta mycket fisk och grönt till lunch och middag, till det lite råris eller sötpotatis. Till frukost kommer jag äta gröt med bär och mellan dessa måltider är det viktigt att dricka mängder av vatten och grönt te under dagen för att rensa ut kroppen från slaggprodukter och orenheter. Kosten ska vara ren och det är väl bara sunt förnuft som gäller. Man behöver kanske inte stanna på pizzerian påväg hem från träningen precis 😉

Som jag brukar säga så utesluter jag aldrig kolhydrater, jag har gjort det en gång och skulle aldrig göra om det. Läs mer om det inlägget jag skrev, Här. Men när det handlar om så kort tid som tre dagar så gör det ingenting om man skulle utesluta det (väldigt vanligt att folk gör en carb-tömning sista dagarna innan en plåtning), men jag kommer inte göra det denna gång då man kan känna sig lite trött och dåsig då. Visste ni förresten att rätt sorts kolhydrater tightar till kroppen?

Vill ni läsa ett längre inlägg som jag skrev i våras som handlar om både hur man ska fightas med sitt sötsug, vad jag tycker om kolhydrater, hur jag tränar i veckorna till livsmedel som ökar din ämnesomsättning så kan ni läsa det, HÄR. Hoppas det inlägget ger er svar på alla era andra frågor. <3

0

7 Comments

 1. Din blogg är helt otrolig! Otroligt vacker är du både insidan och ut. Fortsätt med det du gör, för du är otrolig!!

  0
 2. blir så glad att du verkar ha så sund relation till mat & träning. Det är inte helt enkelt idag! kram

  0
 3. Hej!
  Jag tänkte höra om du har några bra tränings-/mattips inför min Thailandsresa om 2 veckor?
  Jag brukar aldrig utesluta någon kost heller och tränar oftast 2-3 ggr/veckan.
  Nu vill jag gärna tighta till kroppen lite extra och helst få till de där ”filé”-musklerna på magen.
  Har tränat ca 4 ggr/veckan ett par veckor nu (mest kondition) och i två veckor har jag dragit ner på kolhydraterna ganska bra, men jag ser inga resultat. Har du några supertips?
  Tacksam för svar! Kram

  0
  • Om du vill tighta till kroppen ska du styrketräna, förbränner mer kalorier än kondition och tonar kroppen.

   0
   • Jag vet! Jag jobbar trotsallt delvis med träning 😀 men sista dagarna är inte det största fokus, lite ”försent” om man ska börja med det inte förns de tre sista dagarna. Det börjar man med långt innan 🙂 kosten är A & O däremot! Kram

    0
 4. Hi!
  Could you please do a tutorial on how you style your hair? It always looks so gorgeous and voluminous in your pictures! <3

  0
 5. Åh vart är (vad som ser ut att vara en vindjacka) från ?

  0

Comments are closed for this article!