FRIDAY LATTE

DSC_8019DSC_8010DSC_8007DSC_8012

God morgon <3

Idag vaknade jag upp och kände bara ”åh va skönt med fredag”. Det är så grått ute och molnen ser så tunga ut att det känns som att himmelen ska ramla ner. Men det gör som sagt ingenting när man vet att det faktiskt är helg. Jag och K har ingenting inplanerat vilket känns superskönt. Idag ska jag bara fota med Herman på eftermiddagen och sedan blir det en efterlängtad fika med Hanna. Mycket surr att ta igen nu, hehe.

Nej, men eftersom vi inte har någonting i helgen så la jag fram förslaget att vi ska höststäda (dvs, storstäda) hela lägenheten grundligt och som belöning efter det ska vi laga 3-rätters middag och dela på en flaska rödvin. Kevin verkade skeptisk till det först men nu verkar han haka på det, så det för bli morgondagens syssla 😉 Ikväll ska vi även betala in det sista på Jamaica-resan som vi åker på i Januari! Längtar så jag spricker <3

0

1 Comment

  1. vad mycket finare det blev med latte i ett snyggt glas, glam! 🙂 låter som en myyyysig helg framför dig. Njut!

    0

Comments are closed for this article!