MY THOUGTHS.

8E8A9941PicMonkey CollageBACKSTAGE, haha.

Det här var när jag och Angelica var och fotade för några veckor sedan. Här var vi på väg till Statoil för att käka korv-lunch! 😀

Jag har fått frågor om vad jag tycker om artikeln som kom upp igår angående Essena O’Neill som var en Instagram-kändis och berättade att hon nu lagt ner alla sina sociala medier och går ut med att allt är fake och tillgjort. Jag tänkte därför skriva ett svar på vad jag tycker om detta.

När jag läste den artikeln så blev jag lite fundersam. Jag kan förstå vad hon menar på vissa plan men jag tycker att hennes sätt att lägga fram det på är att dra alla över samma kant. Alla som har detta som jobb väljer helt själva vad man publicerar och hur man vill att det ska framstå och se ut. Det står för var och en.

Jag skulle t.ex. aldrig få för mig att inte äta på en hel dag bara för att få till en snygg bikini bild så som hon beskrev sin dag. Ja, då har det verkligen gått för långt och då tycker jag det är bra att man slutar med sociala medier, det låter verkligen som att hon nu i detta fall har fått en vriden syn på verkligheten och även sitt jobb. Sättet hon målar upp det på och beteendet hon beskriver att hon haft känner jag inte igen mig alls i. Det låter fruktansvärt.

Självklart kan man som bloggare eller instagrammare känna press ibland. Man måste ju trots allt leverera gång på gång med fina bilder och gud vet allt. Men press kan väl alla människor känna i vilket jobb man än har? Man kan känna konkurrans helt enkelt. Men absolut ingen press på att få allt i sin omgivning att se perfekt ut!

Jag kan absolut stå och pilla med en frukost för att få den att se så fin ut som möjligt för att sedan knäppa kort på den. Lite löjligt kanske, men det är sån jag är som person och som jag alltid varit. Jag älskar att vara kreativ och inspirera.

Slutligen tänkte jag bara säga att jag tycker att hon gjorde helt rätt val att lägga ner sociala medier med tanke på hur dåligt hon verkar ha mått och hur det verkar ha förstört henne. Jag hoppas att hon mår bättre nu <3

Men jag lovar att detta beteende gäller långt ifrån alla, hoppas ni förstår det! Jag älskar mitt jobb och jag lever för stunden och delar med mig av det jag tycker om. Här är ingenting påhitt. Jag hoppas att ni känner att ni får ut någonting bra av att vara här inne hos mig och inte tvärtom.

Jag vill att ni ska känna er inspirerade och motiverade efter att ha varit här <3

0

13 Comments

 1. Du är så klok. Och jag får bara ut bra saker av att titta in här. Du inspirerar och sprider så mycket positivt, det ska du veta. Önskar vi ses någon dag. Du verkar vara så fin på alla sätt och vis Molly! <3

  0
  • Åh va glad jag blev när jag läste detta, tack snälla! Det värmer så att höra! Det gör vi alldeles säkert <3

   0
 2. Jag bloggar inte själv men kan förstå känslan, att ha en plats att få uttrycka sig o vara kreativ på, och det brukar jag tänka på när jag klickar in hos dig. Och du gör det ju bra, du använder din kreativitet som resulterar i bloggen som åtminstone jag tycker inspirerar mer än ”hetsar”. Ett exempel är att du kan få mig (och säkert många andra) att se det fina i vardagen, lägga lite extra tid och energi på att ha det fin runtom sig. Varför inte dricka smoothie ur finglasen? i längden tror jag alla mår bättre av att ”pynta”sitt liv och det tycker jag du sprider inspiration till:)

  0
 3. Du inspirerar på rätt sätt det kan jag lova!

  0
 4. Det gör du!! <3<3

  0
 5. Du inspirerar verkligen, Molly! Blir alltid på gott humör när jag läser det du skriver och ser dina fina bilder. Du känns väldigt äkta och inte på något sätt tillgjord! Ha en jättefin helg nu! 🙂

  0
 6. Jättefint inlägg, får jag passa på o fråga vart den stickade polon är ifrån?

  0
 7. What an inspiration you are!!! <3

  0
 8. what an inspiration you are! <3

  0

Comments are closed for this article!