THE BIG BOOT GUIDE

45321NamnlysBruna med fransar – Här / Svarta overknee – Här / Svarta med dragkedja – Här / Gråa – Här / Svarta med snörning – Här / Svarta med spänne – Här / Bruna – Här / Bruna overknee – Här / Röd-orange – Här

Jag har fått förfrågan om jag kan tipsa om snygga skinnstövlar och eftersom jag är ett stort fan av just höga stövlar och vet (om jag ska vara ärlig) inte hur många jag äger, så tänkte jag faktiskt tipsa om vart man kan fynda sådana. I know my shit 😀 haha!

Denna förälskelse har jag fått ifrån min kära mamma som också äger ett X antal. Sådan mor, sådan dotter antar jag!

Nedan finner ni några affärer ni kan hålla koll på och ovan hittar ni lite tips på stövlar jag gillar just nu i både budget och lyx.

 • ZARA – Där har jag köpt bland annat min vinröda som jag fått många komplimanger för. Se HÄR.
 • PUB / NK – Håll koll i småbutikerna på dessa ställen, där kan man hitta lite mer udda och som inte kanske alla andra har. På PUB köpte jag mina svarta overknee-stövlar för flera år sedan! Se HÄR.
 • Scorett – Där har jag köpt ganska många. Blandannat ett par svarta som jag visat upp många gånger här i bloggen (Här) och ett par gröna (skitcoola), som jag också har visat för er. Se annars HÄR.
 • Mai Piu Senza – Ett skomärke jag avgudar. Älskar alla deras skor i princip. Men har nyligen köpt ett par svarta stövlar därifrån som ni kan se, HÄR.
 • Tommy Hilfiger – Tompan brukar dom ha snygga pjucks och jag brukar hålla utkik där lite då och då, men dom brukar inte få in nya så ofta. Men jag har inhandlat mina bruna därifrån blandannat. Se HÄR.
 • Michael Kors – Riktigt snygga stövlar där just nu och även andra skor.
 • Nelly.com – Där kan man verkligen hitta snygga budgetskor som ser väldigt exklusiva ut.
 • Guess – Sist men inte minst.

Det var det jag hade att komma med. Hoppas ni fick lite tips och råd på stövlar nu och har ni fler frågor eller tips på inlägg så ös på. Det är bara bra <3

0

2 Comments

 1. Jag har alltid problem med att hitta stövlar pga mina vader, har du något tips?
  Jag har inte speciellt stora vader men ah…

  0
 2. Hej Molly!
  Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om hur man bäst tar hand om sina stövlar, tex rengöring, förvaring under sommaren då man inte använde stövlar lika ofta samt hur man ska göra för att hålla stövlarna snygga när man har dom stående i hallen.
  Skulle uppskatta det 🙂

  0

Comments are closed for this article!