LOVELY START OF A GOOD DAY

DSC_7449 DSC_7468DSC_7459DSC_7450DSC_7464DSC_7457

Faux fur – Här / Solglasögon – Dolce & Gabbana / Kjol – H&M trend

Morsning korsning!

Jag sitter i skrivandets stund och dricker kaffe och är vrålhungrig i väntan på att möta upp Sarah. Vi bestämde oss igår för att köra en ”catch up” frukost, så det fick det bli. Jag har kollat menyn ca 3 ggr redan, så jag vet redan vad jag ska beställa, haha. Då förstår ni hur taggad jag är på frukost! 😉

Ha en mysig morgon käraste ni, så hörs vi när jag är hemma igen <3

0

1 Comment

  1. Hej,

    Gud så vacker du är. Jag måste bara fråga, jag har länge varit på jakt efter ett perfekt vardagsläppstift – ett sånt som bara mörkar ner läpparna litegrann (jag använder aldrig läppstift annars) och jag tycker att du har extremt fin färg på läpparna. Får man fråga vad du använder på läpparna och vilket märke/färg det är?

    0

Comments are closed for this article!