MY DAY SO FAR

DSC_7341DSC_7360 DSC_7350 DSC_7362DSC_7365DSC_7355*Mos-puss*

Mysig start på dagen. Jag och K tillsammans med syrran och hennes kille tog en långpromenad runt djurgården följt av en god lunch!!

Känslan när man kommer hem och är sådär rosa rosig om kinderna och mör i benen är så himla härlig. Nu kan man sätta sig i soffan med datorn och få lite överstökat innan det är dags för middag borta till kvällen <3

0

3 Comments

 1. Nej vad mysigt, vart kan man hitta detta café?:)

  0
 2. å mys!

  0
 3. Hej! Vill först och främst säga att din blogg är sååååå himla bra!!<3 Och du verkar vara en toppen tjej!! Tänkte bara ställa en fråga angående träning! Äter du strikt? Eller unnar du dig fikabröd, godis, onyttigare mat osv i veckan? Eller måste man "sköta" en bra diet för att träningen ska få ut sitt? Jag har alltid varit smal men har gymmat under en tid nu men har så svårt att få fram "synliga" muskler.. Vet att du inte är någon expert men skulle vara kul att höra hur du gör!
  Kramis

  0

Comments are closed for this article!