HALLOWEEN INSPIRATION

NamnlysCrop top – Här / Svart klänning – Här / Klänning – Här / Heels – Här / Kjol – Här / Väska – Här / Stövlar – Här

Jag ska på världens roligaste halloween fest i år. Det kommer vara en hemmafest i ett stort hus i skärgården. Huset är i temat ”Freak Show” men alla får klä ut sig som man själv vill. Jag vet ännu inte vad jag ska vara, men jag känner för att för en gångsskull vara snyggt klädd denna halloween men med en läskig mask eller sminkning. Gaaahhhh, så svårt!!

Ska ni på någon rolig fest/middag i år? Vet ni isåfall vad ni ska klä ut er till om ni ska klä ut er? Ge mig lite inspo tack, haha <3

0

3 Comments

 1. Ååh har också börjat fundera lite på hur jag vill se ut!! Alltid kul att vara snygg men man vill ju vara läskig också. Har funderat på att antingen leka död och klä mig i endast vitt och blekt, eller köra en svinsnygg röd klänning och sminka mig till clown eftersom det är det läskigaste jag kan tänka mig haha…. Får se! Ska bli kul att se vad du hittar på.

  0
 2. Låter som en bra idé! Själv hoppar jag halloween i år för jag inte orkar krångla med dräkt osv :’)

  0
 3. Helt underbar blogg har du 🙂 Fylld med inspiration och vackra bilder.
  Hoppas du har en toppen kväll, kramen

  0

Comments are closed for this article!