OUR SUNDAY IN THE WOODS

DSC_6379DSC_6369 DSC_6383 DSC_6395 DSC_6418 DSC_6420 DSC_6400DSC_6423DSC_6398 DSC_6390

Såhär såg våran sista dag i helgen ut. Vi besökte skogen och tog med oss picknick och fiskespön. En fisk fick grabbarna också medan vi andra satt och fikade och tittade på. Det var en så himla mysig dag!

Visst är det underbart med kontraster? Lika mycket som jag uppskattar det stressiga vardagslivet och pulsen i Stockholm så älskar jag lika mycket lugnet och den friska luften i dalarna. Och för att inte tala om våra årstider. Dom är så underskattade. Jag är så glad över att vi har alla våra fyra årstider, jag menar kolla bara in vilken förtrollande miljö hösten bjuder på och hur mysigt det är när det börjar bli kyligare ute. <3

0

2 Comments

  1. Det där är ett av mina favoritplatser i kära Enviken. Promenader i skogen är bra för själ och huvud.

    0
  2. Jaaaaaa ellerhur! Årstiderna! Hösten är magisk, både här och hemma i Dalarna/Hälsingland ? Härligt att få båda miljöerna ?❤️

    0

Comments are closed for this article!