PANCAKE LOVE

DSC_5654DSC_5655DSC_5649

Obligatoriskt p̴ hotellfrukosten РPannkakor <3

Idag ska jag gå igenom mail-inkorgen som blivit efter när jag var i München och därefter gå på ett mingel på en inredningsbutik här i närheten av mig som har otroligt fina möbler och annat. Efter det blir det Bikini Fit.

Idag blir det en något lugnare torsdag som ni kanske hör. Jag kommer mestadels sitta inne med datorn och passa på och få saker och ting överstökat innan helgen. Känns skönt. Jag gillar att bocka av så många punkter jag kan för att kunna känna mig lite lugn och avslappnad på helgerna, det är viktigt tror jag. Inte bara för min egen del utan också för att ha för mina vänner, min familj och pojkvän. Även om man aldrig är riktigt ledig från ett jobb som mitt, så underlättar det en hel del om man gjort ett bra jobb under veckan som gått. Då blir det mindre att göra till helgen. Förutom att uppdatera er då, vilket jag älskar och tycker är så roligt!! <3

0

3 Comments

 1. ÅH det där såg gott ut! Och Jag tror starkt på din teori om att försöka få saker gjort till helgen så att man faktiskt kan få helg när man ska ha det!

  0
 2. SÃ¥ gott! Hoppas du hade det bra i Munchen! Och att du fÃ¥r en bra dag 🙂

  0
 3. Tycker du har en riktigt inspirerande blogg, både i stil och mode. Men jag har aldrig riktigt förstått vad det är du jobbar med. Skulle vara så kul att få en mer klarhet i det. Hur ser en vardag ut för dig och är ditt jobb något du kan försörja dig på? Krävs det någon utbildning, om inte, hur når man dit?
  Ha det så gott!
  Mvh Sara.

  0

Comments are closed for this article!