I DON’T WANNA ”TACO” ’BOUT IT

7 Comments

 1. Kan du plis lage en hår video. Jeg elsker håret ditt 🙂

  0
 2. men åå blev hungrig nu!

  0
 3. Rubriken :´D

  0
 4. sån AVUND på er alla som fick taco-bud <3<3

  0
 5. Hej Molly!
  Tycker att du har en superfin och bra blogg men tänkte bara höra varför du bytt webbplats? Jag har tyvärr börjat vara inne på din blogg mycket mindre sen du böt eftersom att det alltid tar så lång tid att ladda din blogg nu för tiden och ibland vill den inte ladda alls:( tycker det är jätte tråkigt då jag som sagt tycker om din blogg väldigtmycket:)
  Kram

  0
  • det var tråkigt att höra. Jag ska ta med mig det och kolla vad jag kan göra åt saken, det ska ju absolut inte gå långsamt! Kram kram

   0
 6. I would eat every inch of your sweet taco

  0

Comments are closed for this article!