MY COZY SATURDAY NIGHT

DSC_4928 DSC_4932DSC_4929

Så här mysig var gårkvällen med mina tjejer! Och den här sortens ”mat” blir det tamesjutton varje gång vi ses. Plockmat. Men finns det något mysigare än att bara sitta en hel kväll och småäta och dricka gott? Älskar sånt <3

NU: Mot sunday-brunch med Nelly.com!

0

8 Comments

 1. Åhh vad mysigt & gott!

  0
 2. Hej bästa Molly! Jag fyller snart 20 år och tänkte fira det med en fest med alla mina nära och kära, ungefär 40 personer. Hade du kunnat ge mig lite tips på hur man får till den perfekta festen?? Det enda jag vet är att jag vill bjuda på plockmat men har ingen aning om VAD för plockmat haha.. Hade varit supersnällt om du ville hjälpa! <3

  0
  • Hej fina Hannah! ÅH va roligt med 20 års fest 😀 wiiie!! Mitt tips är snittar i alla dess slag och kanske olika ostar, kex, korvar, frukt, choklad, godis, popcorn, you name it. Googla på snittar så kommer det säkerligen fram massvis av goda recept. Jag älskar snittar i tunnbröd och med en skink eller renskavsfyllning. MUMS. Kall mat är ju perfekt om man blir många personer som ni verkar bli 🙂
   LYCKA TILL och jag önskar dig världens härligaste kväll <3

   0
 3. Gud vilka fina kuddar det är i soffan på först bilden, har du koll på vart de kommer ifrån? 🙂

  0
  • Tror dom är från mio och zara home 🙂

   0
 4. åh det där är ju en helt perfekt start på kvällen. Älskar att plocka och äta länge <3

  0
 5. hej! vart kommer den fina mattan ifrån? 🙂

  0

Comments are closed for this article!