GREY DAY

DSC_3769 DSC_3770

Idag har jag en något sämre dag. Jag känner mig inte alls på topp, även om jag vet att jag har 1000 anledningar till att vara det så kan man känna så iallafall. Och det är okej. Alla är vi inte mer än människor, man kan inte må super jämt och jag tycker det är viktigt att man vågar erkänna det och våga visa att bakom denna ”fantastiska, positiva och glamourösa” bransch, iallafall vad det kan tyckas se ut. Så är vi alla likadana och alla är vi inte mer än människor. Eller hur? <3

Idag är det en grå dag för mig och det är inte ofta. Men ge mig denna dag. All kärlek till er, ni är bäst!

0

5 Comments

 1. Samma här… Även om jag kanske har en anledning, men det är som du säger okej att ha dom dagarna också. Kram på dig <3

  0
  • Hoppas du blir att må bättre! Stor varm kram till dig <3

   0
 2. tack för detta inlägg Molly! tycker denna dag kan avlida, allt är bara dumt idag. Men imorgon tar vi nya tag. Okej? <3

  0
  • Ja sådana dagar får man ha! Imorgon är det en nya dag som tur är 🙂 <3

   0
 3. tack att du delar med dig och påminner oss att ingen är ensam om att ha dåliga dagar, kram

  0

Comments are closed for this article!