PARTY LOOK

NamnlysVäska – Här / Heels – Här / Jumpsuit – Här / Boll – Här

Något jag verkligen gillar är Jumpsuits. Det passar till alla tillfällen och vet man inte vad man ska ha på sig så är det alltid ett säkert kort! Den ovan från Michael Kors är så himla snygg. <3

0

2 Comments

 1. Hej Molly! Har en fråga som inte alls har med ditt inlägg att göra, men eftersom du har så stilren stil och bra smak vill jag fråga dig!

  Jag är ute efter ett par over knees stövlar, vill inte ha allt för mycket klack då jag är ganska lång själv och vill inte bli mycket längre pga skorna. Min stora fråga är vilken färg jag ska köpa, svarta eller bruna? Jag vill både kunna använda don ibland till vardags men mest till finsare tillfällen. Jag tänket att svart är alltid ett säkert kort men att med ett par svarta jeans och mörkfärgad jacka på hösten kanske de bara bli för mörktmörktmörkt. Men samtidigt vet jag inte om ett par bruna är lika ”festligt” brunt gör ju samtidigt outfiten lite med ner dressad, eller?! Vore guld värt ifall du hade tid att svara. Kram!

  0
  • Hej fina tjejen!

   Självklart ska jag försöka hjälpa dig. Det är supersvår fråga, det beror helt på vad man gillar och vad för ”stil” man har. Men det lät helballt med bruna overknee.

   Jag har dock endast svarta overknee stövlar, de passar verkligen till allt och jag är supernöjd med dom. Precis som du säger så kan jag tänka mig att de bruna stövlarna kan ”klä ner” outfiten litegrann om det ej är klack på dem. Jag äger själv bruna vanliga stövlar, som jag älskar. Men dessa brukar jag oftast använda till vardags. Om jag vore du skulle jag köpa ett par svarta stövlar om du tidigare inte äger några sådana. Dom kommer vara så användbara. Om du gillar dom kan du ju sedan spara ihop till ett par bruna till nästa år (eller fynda på rean till jul vettja) 😀 <3

   Lycka till!!

   0

Comments are closed for this article!