FRESH LUNCH

DSC_4217 DSC_4218

Lunch med mamma, pappa och Sandra. Familjemys <3

När jag vaknde upp imorse så kände jag av halsen och en snorig näsa. Kan det bli mer typiskt? Nu när Bikini Fit har börjat och allt. Men jag kände av detta redan lite förra veckan men det bröt liksom aldrig ut. Har ju heller inte tränat ordentligt på två månader, så kroppen fick sig väl en liten chock nu när jag körde igång denna vecka.

Så ikväll kommer jag ej delta under passen, men jag kommer givetvis vara där för att pusha tjejerna till max. Vilket är huvudsaken.

Efter passen ikväll ska jag göra i ordning min äckliga drink som jag brukar dricka när jag känner att det är någonting på gång. Den är vidrig (haha), men det funkar faktiskt. Det känns verkligen som man mår bättre redan dagen efter. Innehåll: Vitlök, citron, ingefära(i massor), varmt vatten och honung.

0

3 Comments

  1. Vad god lunchen såg ut!

    Kan du inte skriv mer om Bikini fit och vad ni gör och så vidare?

    0
  2. Mums så gott det ser ut! 🙂

    0

Comments are closed for this article!