AUTUMN

101014-MollyRustas-0329DSC_1956 Jag älskar hemmakvällar, serier, goda middagar med vänner, te och mackor, skinnstövlar, polotröjor, tända ljus och stora, mysiga filtar att linda in sig i. Jag känner mig så redo för hösten och tycker det ska bli så mysigt.

Jag tycker det finns så mycket positiva grejer med denna årstid. Inte bara det att alla butiker får in sjukt snygga kläder och modet är ON TOP, så tycker jag även det börjar massvis av roliga tv-program. Det är även på hösten jag brukar börja kolla runt på utomlandsresor och planera in någonting roligt att se fram emot och jobba för.

På något sätt känner jag mig även mer fokuserad och motiverad den här årstiden. Jag tar tag i saker och ting, jag gör det ordentligt och känner mycket inspiration.

Jag vet att det även är många där ute som tycker tvärtom och tycker just hösten känns tung. Det kan kännas lite deppigt att veta att man börjar gå mot mörkare, kallare tider och lämnar dom ljumna sommarkvällarna bakom oss. Back to basic, liksom. Därför tänkte jag dela med mig av mina tips för att se fram emot hösten och få ut det bästa utav den:

Börja kolla på en bra serie
Perfekt att göra om kvällarna när det ändå är kolsvart ute. Kolla på en serie som får dig inspirerad och på andra tankar. Förra hösten började jag och Kevin kolla på 24 och den var så ruggigt bra och jag verkligen längtade till varje kväll då vi kunde slå på ett nytt avsnitt. Denna höst ska vi börja kolla på en ny serie, frågan är bara vilken?

image101image107

Möblera om hemma
Ny årstid = Nya rum. Det behöver inte alltid hända någonting stort, det kan räcka med att vrida på sängen åt andra hållet, eller ställa tvn mot den andra väggen. Det lilla kan göra så mycket! Det är så kul med förändring.

Köp nya kuddar, filtar och ljus
Kanske vill du gå mot den mörkare nyansen till hösten? byt ut dom puderrosa kuddarna mot plommonfärgade eller varför inte bara köpa ett par liiite fluffigare vita kuddar? En sak som är obligatorisk är iallafall nya doftljus till hösten. På lagerhouse har dom ljus som doftar bedårande men som även är ganska billiga.

101014-MollyRustas-0312DSC_2830-2

Fixa hemma-spa
Gör din egna hemmagjorda ekologiska ansiktsmask, ha fotbad, peela kroppen och avsluta med att smörja in dig med favorit bodylotionen. Hur bra mår man inte efter en sådan stund?

Boka in te-kvällar med tjejerna
Det här är verkligen så himla mysigt. Köp hem lite roliga te-sorter, plocka fram dom största te-kopparna du har, tänd ljus och fixa mysigt i soffan och bjud hem tjejerna på te-kväll.

DSC_3536DSCN3099

Börja med någonting nytt
Börja med thai-boxning, yoga, signa upp för Bikini Fit, boka in dig på en kurs eller börja rita på din egna designför vad som helst. Nu är det dags att börja med någonting nytt som kommer leda till någonting nytt och spännande!

DSC_3552DSC_3006

Laga fina middagar
Avslutligen. Överraska din partner/familj/vän med en mysig middag. Laga någonting riktigt gott och duka fint och överraska med efter jobbet! Vem hade inte uppskattat något sådant gulligt? <3

Hösten, va mysigt vi ska ha. Du är så välkommen!!

0

8 Comments

 1. hei:)) så fine bilder!! hvor er den strikkede grå genseren fra? den ser så myk og god ut! ha en fin dag videre:)

  0
  • Hej, tack snälla <3 den kommer från modekungen!

   0
 2. Håller så med dig vännen. <3 jättemysigt inlägg!

  0
 3. Tack för ett härligt höst inlägg med tips! Jag har börjat kolla på den gamla tv serien full house från 90 talet riktigt bra! Så de blir min höst serie 🙂 älskar verkligen din blogg har du nå bra tips?! 🙂

  0
  • Tack för tipset, ska kika in det 😀 Mina tips är 24 om du aldrig sett den serien eller varför inte Arrow eller one three hill 😉 <3

   0
 4. Oh one tree hill är sjukt bra 🙂 har alla säsonger:)

  0
 5. Underbart inlägg!! Älskar sättet du skriver på! Om du inte redan kollat på Suits så gör det!! Såå bra serie! Rekommenderar starkt!

  Varje gång bikinifit drar igång vill jag vara med, men bor i Finland så det är tyvärr inte möjligt. Inte kunde du/ni ordna en träningshelg/dag i Stockholm eller Helsingfors? Vore roligt!
  Kram!

  0
  • Va glad jag blir att du tycker det!! <3 Åh, det är många som säger att det är bra. Får kolla upp det 😀

   Ja det hade varit superkul, jag ska kolla om det går att ordna 😉

   Stor kram!!

   0

Comments are closed for this article!