LACE UP & RED LEATHER ON

DSC_4027DSC_4009DSC_4045-2 DSC_4048DSC_4015DSC_4033DSC_4031DSC_4026DSC_4013DSC_4044

Klänning – Här / Skinnstövlar – Zara / Väska – River Island

Tycker om min nya klänning så mycket. Den är verkligen både bekväm och snygg. Inte ofta klänningar alltid är bekväma att bära, haha.

 

Idag är det redan fredag, känns som att nyss va det?! Haha. Jag kommer iallafall starta denna efterlängtade helg med massage som jag fick i födelsedagspresent. Den som spar han har. Kände verkligen att jag behövde det nu. Ska bli helt underbart, kommer säkerligen slockna och ligga där och snarka på tre röda som vanligt när jag är på något sådant, haha. Efter det blir det fotografering med Herman och därefter lite annat fix inför morgondagen då det är GIRLS NIGHT hemma hos mig. Mina favorittjejer från dalarna kommer hit vilket ska bli så otroligt roligt. Ni vet när man inte har träffat sitt favoritgäng på ett tag.. haha. Tjatter, dans, skvaller, skratt och drinkar står iallafall på agendan. Åhhh… Längtar så <3

0

8 Comments

 1. låter som en supermysig kväll! massa kvalitetstid ju :))

  0
 2. Såå snygg klänning! Vilken storlek har du i den? Kram 🙂

  0
 3. Lika snyggt som alltid 🙂

  0
 4. Hur lyckas du alltid vara så snygg kvinna, så unik och egen stil också.

  0
 5. Vad har du på läpparna? Så fint!
  Skulle du kunna göra ett inlägg med dina favorit läppprodukter?

  0

Comments are closed for this article!