JUMPSUIT DAY

8 Comments

 1. så jobbigt snygg! passade in bra på FW kan jag tro! <3

  0
 2. Hej molly! Älskar din blogg! Har läst den så länge nu och du inspirerar mig varje dag!
  Jag har en liten fråga. Vet inte om man kan ställa den bara såhär men jag provar.
  Hur ser du på alkohol och träning?
  Kan man ta något/några glas på fredagkvällen när man kommer hem från jobbet, eller förstör man träningen som många säger?
  Tänkte bara jag ville höra din åsikt om det och hur du gör.

  Tack snälla du för att du inspirerar mig och många andra!

  Kram!

  0
  • Va glad jag blir, tack för de fina orden <3

   Nu till din fråga. Det beror ju helt på vad du har för mål med din träning?
   Jag brukar inte dricka alkohol så värst ofta. Det kan slinka ner ett glas lite då och då på helgerna eller om man lyxar till det en vardag. Den lilla mängden skulle aldrig påverka om man nu ska tänka på det viset. Jag äter och dricker det jag känner för och tänker inte på "hur det skulle påverka min träning", träningen är ju en grej jag gör vid sidan av för att kunna unna mig allt detta gott. Jag tränar inte för att tävla i fitness eller något sådant utan endast för att jag mår bra av det, så av den enkla anledningen så tänker jag inte på det! Det är viktigt att njuta av livet och inte vara för hård mot sig själv även om det kan vara bra ibland det också. Det gäller att hitta en balans. Gör det som får dig att må bra och njut av livet! <3

   0
 3. hej fina molly! gud vad fint halsband! Vart har du köpt det??? Stor puss! <3

  0

Comments are closed for this article!