YESTERDAY AT SEA

DSC_3194DSC_3206-2DSC_3189DSC_3205DSC_3215DSC_3207DSC_3190-2DSC_3209-2

God morgon allesammans!

Gissa vem som för första gången åkte wakeboard igår och ställde sig upp(!!) på första försöket? – Jo, det var jag. Ni kan ju tänka er hur stolt jag var efter det, jobbigast i världen. haha. Idag känner jag mig däremot som en påkörd påse med blöta muffins i kroppen. Ont överallt och mör var bara förnamnet, haha.

Men vilken dag vi hade igår. Vi var ute till havs från 11-19, käkade massvis av kakor, grilladekorv, badade, åkte wakeboard efter en snabb-båt, lyssnade på härlig musik och bara va. Igår fick jag den där underbara sommarkänslan på riktigt!

 

 

0

2 Comments

  1. Åååh jag ÄLSKAR att åka wakeboard, men fan va duktigt att ställa sig på första försöktet, det hände inte mig kan jag säga!!

    0
  2. Vilken drömkropp du har Molly!!

    0

Comments are closed for this article!