BIKINI & SQUEEZED ORANGE

DSC_2319 DSC_2327DSC_2355DSC_2334

Bikini – Panos Emporio

God morgon solstrålar! Äntligen va.. Solen skiner(!) och jag sitter med bikinin, laddad inför sol och bad. Hoppas att detta nu håller i sig och att det blir en extra lång sommar, för det är vi ju faktiskt värda.

Tänkte eventuellt dra tummen ur och komma iväg till gymmet ikväll också. Det stället hade man ju nästan hunnit glömma bort nu över sommaren. Hoho. Det har varit så skönt med vila och jag har inte saknat träningen en sekund, men nu känner jag mig däremot såå sugen på att få flåsa och kämpa lite igen. Man behöver verkligen den där vilan ibland. Iallafall om det varit väldigt intensivt innan. Min kropp sprudlar iallafall av energi nu och det känns som att jag skulle kunna springa ett marathon. Dom som känner mig vet att jag aldrig skulle göra det, så på den nivån är det. Haha!

Nu måste jag rusa. Ha nu en underbar tisdagmorgon så hörs vi snart igen. Puss hjärtan <3

0

1 Comment

  1. Damn girl, du ser otroligt fit ut ju! haha. Maxa solnjutet idag. I will <3

    0

Comments are closed for this article!