RAINY SUNDAY +

211114-MollyRustas-0159211114-MollyRustas-0107211114-MollyRustas-0075 Fotograf: Herman Caroan

Tröja – Forever21 / Mockajacka – Mango / Skor – Zara / Jeans – ACNE / Solglasögon – Giorgio Armani

Efter ett benpass på gymmet så bär det iväg till Ikea. Alltid har man någon anledning till att åka dit (hehe), denna gång är det en lampskärm som ska stå i vardagsrumsfönstret som lockar. Som sagt, ni ska få se lägenheten när allt är klart. Jag lovar!! <3

0

2 Comments

  1. Hej Molly! Jag har en ganska konstig fråga till dig haha. Hur har du egentligen fått tag på din lägenhet i Stockholm? Har du stått i bostadskö i flera år eller ordnat den på annat sätt? Jag letar nämligen bostad i Stockholm som en galning (precis som många andra) men det känns som en omöjlighet att hitta någon om man inte stått i bostadskö i en herrans massa år eller har flera hundra tusen kronor på banken så att man kan köpa en bostadsrätt. Jag tycker verkligen om din blogg och du verkar vara en otroligt jordnära och klok tjej! Kram

    0

Comments are closed for this article!