FRIDAY BREAKFAST FOR 2 +

DSCN1903

Har haft goaste Hanna här över natten. Hon slapp inte undan från att vara med och köra bikini fit igårkväll heller, SÃ… KUL, hon va grym. Efter passet köpte vi med oss take away och drog hem till mig och snackade tills vi somnade. Imorse körde vi en frukost på Brillo och nu är det dags för henne att åka hem igen. <3

Planerna för dagen: Outfit-plåtning och ikväll blir det Lussebullsbak & Sunes Jul-kväll tillsammans med Cornelia & Kevin. Ã…H vilken bra daaaag!!!

0

4 Comments

  1. Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

    0
  2. Åh sunes jul är såå bra!!!

    0

Comments are closed for this article!