RIGHT NOW +

DSCN1611 DSCN1612

Dom fina blommorna som just nu pryder vårat köksbord fick jag tillsammans med ett fint Tack-kort igår efter att jag sagt hejdå till kollegorna i butiken /

Just nu: Kom precis hem från att ha varit på två möten (på vägen hem fick jag syn på några fina sugrör som fick följa med mig hem också. ALLTID nått, haha) och nu sitter jag och svarar på mail, bloggar och antecknar. Ikväll är jag & K bortbjudna på middag hos ett par vänner så försöker få så mycket överstökat som möjligt. På tal om något helt annat så känns det otroligt skönt i den bakre delen efter gårdagens träningspass med gänget. Vilket ös!! Inom dom närmsta dagarna kommer det en liten sneak peek film från en av våra klasser också. Spännande va?!

 

0

1 Comment

  1. Hva slags yoghurt er det du pleier å bruke, ser så godt ut! Så gleder jeg meg masse til å se ferdige bilder av leiligheten, håper det ikke er så lenge til! :))

    0

Comments are closed for this article!