TONED MUSCLES +

IMG_1904 IMG_2021 PicMonkey Collage IMG_1641

Bilder från Bikini Fit klassen i måndags /  

 

Nyckeln till tonade, slanka muskler är att kombinera styrketräning & cardio (kondition).

När det kommer till styrketräningen så brukar jag variera att lyfta tunga vikter och lätta vikter. Jag tror det är en bra mix och den funkar bra på mig. Jag kan då t.ex. köra ett pass med min maxvikt, dvs. den vikt jag bara klarar av att göra några repetioner på och ett annat pass köra en lättare vikt, men flera reps & länge.

Blandat med min styrketräning kör jag som ni säkert redan vet, intervaller & powerwalks. Intervallerna kör jag 1 gång per/vecka och promenaderna brukar jag köra 3-4 gånger i veckan.

Jag har inget strikt schema på hur mina träningsveckor ser ut, utan jag brukar köra lite som jag själv känner för men ändå försöka hålla en någorlunda struktur på det hela.

Sist men inte minst. Jag har sagt det förut och säger det igen. Vi tjejer ska aldrig vara rädda för att lyfta TUNGT. det kommer inte ge oss några ”tjur” kroppar OCH det händer inte över en natt.

0

3 Comments

  1. Kan du inte skriva om uoplägget på dina intervallpass?

    0
  2. Hej Molly!
    Hoppas att du har en toppen Fredag!
    Jag skrev till dig för några veckor sedan angående bikni fit passen, som jag tyvärr inte kan vara med på eftersom jag bor i Köpenhamn. Du rekommederade mig att ladda ner bikini fit appen och den är ju super bra! Så för din info används nu appen flitigt här i Köpenhamn och övningarna är grymt bra. Men jag har en fråga använder ni vikter runt armar och ben under hela passen när ni tränar bikini fit. Vore gulligt om du kan skriva lite mer om det. Tack snälla för en toppen blogg och för att du är en så härlig och inspirerande tjej!
    Kram Anna

    0

Comments are closed for this article!