MITT 2013 +

Det här året har varit ett av mina mest händeserikaste år. Det har hänt så himla mycket och jag har gjort saker jag aldrig någonsin kunnat drömma om att jag skulle göra. Är det inte ganska fantastiskt?

Jag har lanserat min alldeles egna tränings-App tillsammans med Dflex, varit på en riktig drömresa tillsammans med Hanna, tagit studenten, varit med på nyhetsmorgon, varit med i Aftonbladet för att det blev succé, min blogg och mitt varumärke har växt. Jag är mer än tacksam. TACK alla och mig själv.

Ovan har ni bara en pytteliten del av allt underbart som hänt under 2013. Jag kan inte annat än att längta och se fram emot ett magiskt 2014 och jag känner mig sjukt taggad och motiverad!

Detta kommer bli så himla bra. Vi ska motivera varandra, hjälpa varandra, höja varandra och peppa varandra detta år. Kan vi inte göra det? Då kommer vi alla lyckas med det vi vill göra och av att hjälpa varandra och att hjälpas åt förlorar man ingenting på, tvärtom! Ingenting är omöjligt och imorgon kan vara en start på en helt ny resa. Livet är väldigt fint, skört, orättvist, hemskt, vackert och även helt underbart. Glöm inte att det är mixen av allt som gör att vi kan uppskatta det fina och det underbara med livet!

Nu tar vi ett djupt andetag och välkomnar 2014 med positiva tankar, ett brett leénde och en stor famn <3

 

0

3 Comments

  1. Väldigt fint och bra skrivet Molly ❤

    0
  2. Åhh vad jag älskar dig och din glädje/ pepp du sprider! Alltså du anar inte hur mycket det hjälper att klicka in på din blogg och läsa rent pepp. Sjukt guldvärt ska du veta.

    Nu kööör vi på 2014!! <3

    0
  3. Drömutséende, check.
    Du passar verkligen i vitt!

    0

Comments are closed for this article!