SNAPSHOTS +

Här kommer ett gäng snapshots-pics från de senaste veckorna /

Jag säger bara ÄNTLIGEN är nyår spikat. Nu vet vi vad ska göra och vart vi ska befinna oss. Jag tycker att man har så himla höga förväntningar på nyår varje år. Det ska ju liksom vara så storartat och absolut ”årets bästa festkväll”, det ska hända värsta grejerna, man ska ha snyggaste utstyrseln och allt ska bara vara helt amazing. Man borde se det mer som en vanlig   fast festligare kväll egentligen, där man umgås med sina vänner/familj/släkt och bara har det superkul. Tror det både blir och känns bättre då! risken är att man blir besviken om man bygger upp jordens tankar på hur allt ska vara, hur allt ska bli och sen blir det inte så som man föreställt sig.

Men. Hur som. Nyår kommer bli fruktansvärt roligt och jag älskar den kvällen/natten även om jag alltid ska föreställa mig en massa knas och galna, stora kalas!

Vad ska ni göra på Nyår?  

0

3 Comments

  1. Kan inte du visa din outfit för nyår?:)

    0

Comments are closed for this article!