SPORTY / ORANGE +

Jacka – Modströms / Solglasögon – Prestige / Skor – Nike Air  

Just nu känns det som jag inte gör annat än att jobbar (mycket), äter (mycket) och sover (lite). Ingen bra hälsa alls. Träningen kommer jag köra igång med på riktigt direkt efter nyår. Som jag längtar. Känner mig så mycket piggare och mår så himla mycket bättre då. Men just nu är det mycket jobb som gäller och ingen direkt rutin, så efter nyår blir en perfekt start.

Påtal om någonting helt annat. Folk är som galningar på stan den här tiden på året. Att stå i butik just nu är både kul och påfrestande. Har ni hittat något kap på mellandagsrean?! Jag har inte hunnit gått och kikat något alls faktiskt. Men jag tror jag vet vad jag ska ha på mig på nyår iallafall, så jag känner mig ganska lugn på den fronten. Vet ni vad ni ska ha på er än?

0

5 Comments

 1. Du är så himla snygg!!! Exakt såhär skulle jag vilja se ut varje dag! Du är min absoluta favoritbloggare, du är så himla vacker och inspirerande! Jag älskar när du uppdaterar din blogg med fina outfitsinlägg. Tack tack tack för du är så himla bra! Jag vet inte vad jag vill komma med denna kommentaren mer än att jag bara älskar det du gör!
  Du är bäst!
  Kram

  0
 2. åh så fin jacka och fina skor!!!

  0
 3. åååh, va jag gillar din jacka 🙂

  0
 4. beställde min nyÃ¥rsklänning i god tid för att slippa stressa över det sen 🙂 glitter och guld blir det i Ã¥r!

  0
 5. Tycket jackan är jätte snygg men vill gärna veta om den är varm eller inte. kramis

  0

Comments are closed for this article!