G4LIFE +

Mössa – Rihanna for River Island / Bomberjacka – Beyond Retro / Polo – h&m Trend / Byxor – Jlindeberg / Skor – Zara

Ã…h.. Jag bara älskar att River Island ska öppna i Gallerian. Shoppade så himla mycket fint inne på den butiken när jag var i London sist!

HEJ MINA HJÄRTAN! Hur är läget..? med mig är det bra. Stressiga dagar, men bara att kriga på.  Idag ska jag gymma x2 (morgon pw och kvällsstyrka för armar), där emellan ska jag jobba. Träningen blir min terapi i vardagen. Jag känner mig så himla mycket lugnare och piggare efter att ha fått träna. Tänkte iallafall att jag ska försöka köra på med träningen den här veckan nu innan jul och nyår, (för då vet man ju hur mycket träning det kommer bli, haha). Det brukar bli lite mer party, jobb, liiite för god mat och andra härliga sötsaker som gäller då. Men det klagar jag inte på!

0

2 Comments

  1. Missa inte Melbas galna julkalender med 50% rabatt på över 200 varor idag 18/12
    http://www.melba.se

    0
  2. Snygg mössa snygga färger

    0

Comments are closed for this article!